Ennakoiva voiteluhuolto

KIL-YHTIÖT OY:N LUOTETTAVUUSKESKEISEN VOITELUHUOLLON KURSSIT PIDETÄÄN 19-20.1. 2023 ja 9-10.2.2023 JYVÄSKYLÄSSÄ

KiL Yhtiöt Oy järjestää voiteluhuollon perus ja jatkokourssit Jyväskylässä alkuvuonna 2023.

KIL-YHTIÖT OY:N LUOTETTAVUUSKESKEISEN VOITELUHUOLLON KURSSIT PIDETÄÄN 19-20.1. 2023 ja 9-10.2.2023 JYVÄSKYLÄSSÄ

Posted by admin at 14.00 aika 29.11.2022

Share:


KiL-Yhtiöt Oy järjestämät Luotettavuuskeskeisen voiteluhuollon  (RCL) pidetään Jyväskylässä Scandic Hotelli Laajavuoressa.

Aikataulu on:

PERUSKURSSI 19.-20.1.2023
JATKOKURSSI 9-10.2.2023

Seuraava Luotettavuuskeskeisen voiteluhuollon peruskurssi tammikuussa on rakennettu voitelun, voiteluaineen ja lähinnä voitelyöljyn ominaisuuksien sekä suorituskyvyn ympärille.

Voitelyöljylle asetetaan monenlaisia vaatimuksia ja ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet ovat tärkeitä tiedostaa, parhaan mahdollisen käyttövarmuuden sekä öljyn pitkän käyttöiän saavuttamiseksi.

Peruskurssi on suunniteltu kaikille, jotka työssään toimivat voiteluineiden tai voiteluhuollon parissa. Olemme rakentaneet perus– ja jatkokurssiaineston asiakaslähtoisesti, tekemiimme asiakaskyselyihin perustuen.

Kurssin tavoitteena on oppia voiteluaineen laadun, puhtauden sekä niiden riittävyyden merkitys häiriöttömälle ja kustanustehokkaalle toiminnalle. Kurssilla paneudutaan myös voiteluaineiden kunnossapitoon.

Jatkokurssilla perehdymme tarkemmin luotettavuuskeskeiseen voiteluhuoltoon ja sen suunnitteluun sekä mm. uusiin teknologioihin kuten voiteluaineiden etämonitorointiin.

Kurssin aiheet soveltuvat hyvin niille, joilla on jo voiteluhuollon perustiedot hallinnassa. Paneudumme kurssilla syvemmälle mm. öljyn diagnostiikkaan ja tarkastelemme tehtyjen analyysien tuloksia. Tuloksien pohjalta laadimme ohjeita jatkotoimenpiteitä silmälläpitäen. Lisäksi laadimme yrityskohtaisia standardeja, joiden avulla pystytään kehittämään olemassaolevia käytäntöjä.

Kurssin tavoitteena on antaa perustiedot, siitä miten luotettavuuskeskeistä voiteluhuoltoa voidaan selkeyttää ja standardisoida yrityskohtaisesti. Kuinka voimme vaikuttaa laitteiden tai laitoksen käyttövarmuuteen nimenomaan voiteluhuollon kautta. Ja kuinka reagoida voiteluaineen muutokseen.